Ale!

Self BCAA Pre-Workout | 300g | Orange Sambuca

24,90 15,90

3 varastossa

Lisää voimaa, lisää typpioksidipitoisuutta, lisää lihasmassaa, neutralisoi maitohapon kertymistä, parantaa lihasten energiantuottoa ja vähentää kipua.

Tuotetunnus (SKU): 7350009157537 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

**Hyödyt**

– Lisää voimaa
– Lisää typpioksidipitoisuutta
– Lisää lihasmassaa
– Neutralisoi maitohapon kertymistä
– Parantaa lihasten energiatuottoa
– Vähentää kipua

**Yhteenveto*

Innovatiivinen PWO-tuote, joka nautitaan ennen harjoitusta. Sisältää haaraketjuisia aminohappoja (BCAA), beta-alaniinia, arginiinia, lysiiniä, betaiinia ja piperiiniä.

Lihasproteiinien välttämättömistä aminohapoista noin 35 % on BCAA-aminohappoja. BCAA on proteiinisynteesille välttämätön. Sillä on antikatabolinen vaikutus, se edistää lihasten palautumista intensiivisen harjoituksen jälkeen sekä lisää lihasvoimaa.

BCAAn sisältämä Beta-alaniini lisää maitohapon kertymistä neutralisoivan karnosiinin tuotantoa, minkä ansiosta lihakset eivät väsy yhtä nopeasti. Näin harjoituskertoja voidaan pidentää ja tehostaa.

Arginiini on mukana lihasproteiinien synteesissä (edistää lihaskasvua) ja parantaa verenkiertoa lisäämällä typpioksidin (NO) tuotantoa. Yhdessä lysiinin kanssa se stimuloivat kasvuhormonin tuotantoa, lisäävät kalsiumin imeytymistä, optimoivat kehon typpivarastoja ja parantavat palautumista.

Betaiini on osoittautunut erittäin tehokkaaksi typpioksidin lisäämisessä, mikä parantaa suorituskykyä ja vapauttaa rasvaa lihasmassasta. Betaiini laskee homokysteiiniarvoja, jotka voivat vaarantaa proteiinisynteesin.

Piperiini on mustapippurissa esiintyvä alkaloidi, joka nopeuttaa kaikkien ravintoaineiden kuten aminohappojen ja ruuan ruuansulatusta. Se voi estää uusien rasvasolujen muodostumisen ja laskea veren rasva-arvoja.

Lisätiedot

storlek

Smak