Tehonlisääjät

Tehonlisääjät eli PWO:t eli Pre-Workout-ravintolisät tuovat lisää boostia treeniin. Nimensä mukaisesti PWO:t nautitaan ennen treeniä ja niiden vaikutukset kehoon ja sitä kautta treeniin ovat moninaiset. Hyvä Tehonlisääjä sisältää vähän hiilihydraatteja ja paljon aminohappoja ja kivennäisaineita.

Tehonlisääjät, tai Pre-Workout (PWO) lisäravinteet, ovat ennen treeniä tai urheilusuoritusta nautittavia valmisteita. Niiden nauttimisen perimmäinen tarkoitus on lisätä suorituskykyä ja tehoa treenin aikana. Ostamalla laadukkaat tehonlisääjät Nordic Athleten valikoimasta varmistat, että saat kaiken treenistäsi irti!

Tehonlisääjät – Lisää hapenottokykyä ja verenvirtausta

PWO:lla on useita eri vaikutusmekanismeja elimistössä. Koettu efekti on usein yksilökohtainen, ja kokeilemalla useampaa tuotetta löydät itsellesi parhaimman. Tehonlisääjät voivat esimerkiksi ehkäistä maitohappojen kertymistä lihaksiin estäen niin sanotun elimistön ”hapoille menon”. Lisäksi ne voivat parantaa verenvirtausta sekä hapenottokykyä. Moni tehonlisääjien käyttäjä kokee myös saavansa hyötyä niiden keskittymiskykyä kohentavasta vaikutuksesta.

Useimmat tehonlisääjät sisältävät myös piristeitä kuten kofeiinia, jotka herättävät elimistön treeniä varten tehokkaasti ja saavat sinut jaksamaan paremmin ja pidempään. Saatavilla on myös täysin piristeettömiä ja stimulanttivapaita tehonlisääjiä.

Paras tehonlisääjä

Hyvä tehonlisääjä ei sisällä huonoja hiilihydraatteja, vaan koostuu ainesosista, jotka tuovat parhaiten boostia treeniin. Mieti mitä hyötyä tavoittelet tehonlisääjää käyttämällä ja valitse sopivin lisäravinne sen perusteella. Paras vaikutus treeniin PWO:lla on, kun nautit sen noin 30 minuuttia ennen treeniä. Tällöin kaikki sen sisältämät ainesosat ovat ehtineet imeytyä elimistöön. Huomioithan myös, että Nordic Athleten tehonlisääjää ei ole hyvä käyttää ennen nukkumaan menoa. Koska tuotteet sisältävät piristeitä, on suositeltavaa, että tehonlisääjän käytön ja nukkumaan menon välillä on vähintään viisi tuntia. Muutoin tehonlisääjän nauttimisella saattaa olla negatiivinen vaikutus lepoon ja sitä kautta myös treeniin.

Nordic Athlete – Lisäravinteiden ammattilainen

Nordic Athleten lisäravinteen on kehitetty pohjoismaisessa yhteistyössä ja ne soveltuvat erityisesti pohjoismaisen ruokavalion ja treenitapojen tueksi. Tutustu tiimiimme ja tuotteisiimme! Täydän palvelun lisäravinnevalmistaja!